webcams

Any suggestions for improvements, wish lists, things you would like changed on AlpineRoads.com or this forum.
chris f
speaker
Posts: 252
Joined: Mon Feb 04, 2008 5:05 am
Location: Garstang, Lancs, UK

Re: webcams

Postby chris f » Wed May 17, 2017 2:51 am

I regularly look at the panorama webcams under "pass conditions" but today when I click on any of them [using Internet Explorer 11 / Win 8.1] the site appears to load but no picture displayed. I tried using Google Chrome and that works !!! Anybody understand what happening?
Also, any news when the features lost in the last forum software update will be restored??

User avatar
Michael J
expert
Posts: 4923
Joined: Wed Nov 16, 2005 10:51 am
Location: Sterling, Virginia, USofA
Contact:

Re: webcams

Postby Michael J » Wed May 17, 2017 4:03 am

IE 11.296 worked for me - as did Chrome. Edge worked too.
Michael Jordan
'86 SRX-6 (sleeping in the garage)
'03 DL-1000 (on the road in Europe)
'13 Tiger Explorer (accumulating miles)

chris f
speaker
Posts: 252
Joined: Mon Feb 04, 2008 5:05 am
Location: Garstang, Lancs, UK

Re: webcams

Postby chris f » Wed May 17, 2017 10:51 am

Thanks for checking Michael.
Very mysterious ----- worked OK in IE 11 a few days ago. I looked at update history and noted that KB2987107 , classed as important, "Cumulative Security Update for IE 11 for Windows 8.1 for x64 based systems" had been installed on 12/5/17. I googled the KB and some mention of problems so I uninstalled, rebooted but no change when trying to view a panomax webcam, after it has loaded, all I see is logo and banner headings but no picture. I will reinstall the KB and have to resign myself to using Chrome for panorama webcams.
Had a similar issue about 6 months ago when suddenly I couldn't view a favourite Austrian hotel webcam in IE11 ----- contacted hotel and was advised to use Chrome and it worked!
Not a major problem but wish I understood what happened to IE 11.

chris f
speaker
Posts: 252
Joined: Mon Feb 04, 2008 5:05 am
Location: Garstang, Lancs, UK

Re: webcams

Postby chris f » Fri May 19, 2017 12:43 am

Michael,
Problem resolved!
I noted a few other issues on IE so called my local helpful IT man. He talked me through an IE reset which has cleared up all my problems --- Happy Days!!

chris f


Return to “Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest