New members please read this:

News and Updates to AlpineRoads
User avatar
tim
Site Admin
Posts: 3412
Joined: Sun Jun 12, 2005 10:07 am
Location: Linz, Austria
Contact:

New members please read this:

Postby tim » Fri Aug 11, 2006 12:45 am

Due to the amounts of spammers we've been recieving and to make it easier to filter possible lowlife scum I've been forced to introduce this rule:

[color=darkred]All new registrations must add a real town or region as well as a country in their "location" personal data. eg "Magic Castle, Disneyland"
If you do not do so, or I think that you're taking the piss, I will assume you are a spammer and reserve the right to delete or ban you without notice. [/color]

Current members will not be affected.
As always, if anyone feels I have incorrectly deleted them please contact me or Mark via PM.

Tim

User avatar
Brick
speaker
Posts: 160
Joined: Wed Feb 25, 2015 8:19 am
Location: Western NC USA

Re: New members please read this:

Postby Brick » Thu Mar 19, 2015 3:50 am

Tim,
I see this on my computer but on my iPhone using TapaTalk I get "Error - 2203 Failed to process XML Data dut to unknown error. ?? Just thought perhaps you would want to know. Now that I've read it on my computer I know I don't need to go there any more! :D
Brick
2014 Yamaha Super Tenere'
1999 Suzuki SV650
I wanna ride the Alps! ...AGAIN!

User avatar
tim
Site Admin
Posts: 3412
Joined: Sun Jun 12, 2005 10:07 am
Location: Linz, Austria
Contact:

Postby tim » Thu Mar 19, 2015 6:31 am

That's odd, seems fine for me via tapatalk. (Posting from tapatalk now) do you have the latest version on your phone?

User avatar
tim
Site Admin
Posts: 3412
Joined: Sun Jun 12, 2005 10:07 am
Location: Linz, Austria
Contact:

Re: New members please read this:

Postby tim » Thu Mar 19, 2015 6:33 am

Ah, it could be that the Tapatalk for this version of the forum software is still in Beta test.
Is it only this thread? or others as well.

I'm using android and it seems to be working.

User avatar
Brick
speaker
Posts: 160
Joined: Wed Feb 25, 2015 8:19 am
Location: Western NC USA

New members please read this:

Postby Brick » Thu Mar 19, 2015 12:34 pm

Well it is strange as it seems to be working now. ??? This was the only thread.


I might be out riding my Super Tenere'


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest